Instrukcje dotyczące przygotowania
Bez zaleceń
Kraj pochodzenia głównego składnika
Turcja
Opis marketingowy
Morele suszone HELIO Natura So Soft nie zawierają typowego dla tej grupy produktów substancji konserwujących. Dzięki temu charakteryzuje je naturalnie wyjątkowy smak, naturalnie ciemny kolor, a jednocześnie są naturalnie zdrowe. Dzięki procesowi uwodnienia są wyjątkowo miękkie, soczyste, delikatnie słodkie i delikatne.
Morele suszone to naturalny „przyspieszacz” spalania tłuszczów, dzięki czemu nasze ciało jest smuklejsze i szybciej tracimy na wadze. Pomagają w prawidłowym funkcjonowaniu jelit, dzięki czemu pomagają w trawieniu i zapobiegają zaparciom. Hamują też wchłanianie cukrów i cholesterolu w organizmie. Dodane do porannej owsianki sycą i oczyszczają organizm ze złogów i toksyn.
Produkty HELIO Natura So Soft szczególnie polecane w kontekście rosnącej częstotliwości alergii i chorób cywilizacyjnych.
Składniki
Morele suszone bez pestek.
Sposób przechowywania
przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i chłodnym miejscu
Temperatura przechowywania min - max
4 - 18 °C
Nazwa producenta
Helio S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,1 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 7,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 40 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 52 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1018 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 241 kcal/100g |
W porcji 25 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 60 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 255 kJ |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,8 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 13 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 3 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | <1 |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |