Składniki
ocet winny z białego wina
przeciwutleniacz: E224 (zawiera siarczyny)
Marka
Develey
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet winny z białego wina. Kwasowość 6 %.
Cechy
naturalna fermentacja
Opis produktu
Ocet winny Develey powstaje w wyniku naturalnej fermentacji białego wina. Bogaty smakowo szczep winny "Veltliner", a także oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu, stanowią o jego wyjątkowej nucie smakowej.
do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów
Zalecenia dla alergików
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 74
Wysokość - 193
Szerokość - 74
Rodzaj opakowania
Typ - Glass Bottle
Adres producenta
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
facebook: DeveleyPolska
Adres zwrotny
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
facebook: DeveleyPolska
Adres kontaktowy
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
Kontakt
Develey Polska Sp. z o.o.
Waga od dostawcy
Waga brutto - 494
Adres internetowy
www.develey.pl
Media społecznościowe
facebook: DeveleyPolska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|---|
Energia | 95 kJ / 22 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |