Marka
Jamar
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ocet spirytusowy 10 % kwasowości.
Cechy
100 % naturalny
do marynat, sosów, dipów
na wodzie ze źródeł jurajskich
Produkt polski
Opis produktu
Ocet spirytusowy 10% Jamar to najchętniej wybierany ocet w Polsce. Nie zawiera żadnych dodatków. Idealnie nadaje się do marynowania warzyw, grzybów oraz mięs.
O marce
Marka Jamar oferuje bogate portfolio produktowe, które wyróżniają unikalne receptury produktów oraz naturalne i wyselekcjonowane surowce, będące w DNA firmy od zawsze. Każdy z produktów to dawka codziennej energii. Możesz ją wykorzystać na wszystko, co kochasz robić najbardziej - aktywny wypoczynek, realizowanie pasji, czy po prostu codzienne domowe obowiązki.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przygotowanie i stosowanie
Do bezpośredniego spożycia stosować w rozcieńczeniu 1:2.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od 0°C do +25°C.
Informacje o recyklingu
Całe opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 245
Szerokość - 65
Głębokość - 65
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Adres zwrotny
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Albertów 69
42-165 Lipie
www.jamar.pl
Kontakt
ZPS „JAMAR" Szczepaniak sp. j.
Adres kontaktowy
Albertów 69
42-165 Lipie
O producencie
Jesteśmy uznanym w Polsce i Europie producentem przetworów warzywnych i owocowych. Od samego początku stawiamy na jakość i naturalny smak naszych produktów. Bogate doświadczenie rynkowe pozwala nam każdego dnia odpowiadać na zmieniające się potrzeby konsumentów. Mamy świadomość znaczenia jakości surowców, z których produkujemy nasze przetwory, dlatego stale rozwijamy naszą firmę, kierując się trendami proekologicznymi.
Przepisy
Przepis na marynowane rzodkiewki
Składniki:
Rzodkiewka - 2 pęczki
Ocet spirytusowy 10% Jamar - 0,75 szklanki
Woda - 0,75 szklanki
Cukier - 3 łyżki
Sól - 2 łyżeczki
Pieprz zielony - 1 łyżeczka
Wykonanie: Rzodkiewki umyć, oczyścić, nakłuć lub przekroić.
Ułożyć w słoiczku, wsypać pieprz. Ocet, wodę, sól i cukier zagotować, zalać rzodkiewki. Zamknąć, zamieszać. Jeść po dwóch dniach.
UWAGA! Marynata na drugi dzień stanie się cała różowa.
Smacznych rzodkiewek w marynacie :)
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
+48 34 310 47 10
Rodzaj materiału opakowania
Cap - 2 - HDPE
Label - glued - 22 - Papier
Bottle - 70 - Szkło bezbarwne
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt polski
Email kontaktowy
handlowy@jamar.pl
Adres internetowy
www.jamar.pl
Numer fax
+48 34 310 47 60
Media społecznościowe
https://www.tiktok.com/@mama.m.gotuje
https://www.facebook.com/JamarKochajEnergie
https://www.youtube.com/channel/UCTJ1-YSYfA49PpJJUAnu_yA
https://www.instagram.com/jamar_kochajenergie/
https://www.linkedin.com/company/zps-jamar/