Składniki
pasta paprykowa 18% (papryka, zagęstnik: alginian sodu, stabilizator: guma guar, substancja wiążąca: chlorek wapnia)
regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy
oliwki
woda
sól
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Marka
Figaro
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Hiszpańskie oliwki zielone nadziewane pastą paprykową. Pasteryzowane
Cechy
Konsumencki Lider Jakości 2013
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 dni
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 152
Szerokość - 46
Głębokość - 46
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
B.T. Exportadora de Aceitunas, s.a. Salado
6 Sevilla
41010 Spain
Adres zwrotny
Firma Handlowa DORAPOL Domagała Skwara SP. J.
ul. Łuczanowicka 27
31-766 Kraków
www.Dorapol.pl
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
OLIWKI SĄ MECHANICZNIE DRYLOWANE I MOGĄ ZAWIERAĆ PESTKI LUB ICH FRAGMENTY!
Kontakt
Firma Handlowa DORAPOL Domagała Skwara SP. J.
Adres kontaktowy
ul. Łuczanowicka 27
31-766 Kraków
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Hiszpanii.
Adres internetowy
www.Dorapol.pl
Adres dystrybutora
Firma Handlowa DORAPOL Domagała Skwara SP. J.
ul. Łuczanowicka 27
31-766 Kraków
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Energia | 597 kJ/145 kcal |
Tłuszcz | 15,0 g |
W tym kwasy nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 0,1 g |
W tym cukry | 0,1 g |
Błonnik | 2,5 g |
Białko | 1,0 g |
Sól | 3,0 g |