Składniki
sól
skórka limonki kaffir
kumin mielony
szalotka
czosnek
papryka chili czerwona 9 %
trawa cytrynowa
galangal
Marka
House of Asia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta czerwone curry.
Cechy
kuchnia tajska
Opis produktu
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor czerwonemu chili.
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji www.houseofasia.pl
Przygotowanie i stosowanie
By przygotować curry dla 2 - 4 osób w 10 minut, do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa / mięso i smakuj Tajlandii.
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu miesiąca.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 50
Szerokość - 50
Wysokość - 90
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Adres kontaktowy
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów,
Polska
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 427 kJ / 103 kcal |
tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
węglowodany | 8,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 5,0 g |
sól | 11,5 g |