Składniki
żółtko jaja
chrzan tarty
olej rzepakowy
0,4 % szczypiorek
ekstrakt cebuli
50 % jaja gotowane
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
sól
ekstrakt z papryki
gorczyca mielona
ocet spirytusowy
woda
kurkuma
regulator kwasowości (kwas mlekowy)
błonnik
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, soję, mleko, gluten, seler i sezam.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem.
Cechy
tylko z najlepszych składników
Zalecenia dla alergików
Skorupiaki - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Zawiera
Ryba - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Głębokość - 39
Wysokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-47 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-47 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Ready to Eat
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Energia: | 1676 kJ/ 406 kcal |
Tłuszcz | 38,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 6,5 g |
w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 8,2 g |
Sól | 1,1 g |