Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać skorupiaki, soję, mleko i gluten.
Składniki
0,16 % szczypiorek
regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
mielona gorczyca
woda
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
sól
kurkuma
23,5 % łosoś atlantycki wędzony (Salmo salar)
ekstrakt z papryki
cukier
żółtko jaja
przyprawa warzywna (zawiera seler)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta z łososia ze szczypiorkiem.
Cechy
tylko z najlepszych składników
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Soja - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Należy spożyć do: data podana na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +7 ℃.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Głębokość - 39
Wysokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Adres kontaktowy
ul Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Gotowe do spożycia
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Energia | 2134 kJ/ 518 kcal |
Tłuszcz | 52,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
Węglowodany | 6,6 g |
w tym cukry | 6,4 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 1,9 g |