Składniki
podgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane solą i solą peklową.
Marka
" TRADYCYJNE JADŁO "
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Adres producenta
TRADYCYJNE JADŁO
ul. Górki 12
63 - 000 Środa Wielkopolska
Adres zwrotny
TRADYCYJNE JADŁO
ul. Górki 12
63 - 000 Środa Wielkopolska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1254 kJ / 303 kcal |
tłuszcz | 26,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 10,6 g |
węglowodany | 1,4 g |
w tym cukry | 1,4 g |
białko | 13,8 g |
sól | 1,3 g |