Składniki
CIASTO: mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny rzepakowy.
FARSZ: kapusta kwaszona 78%, pieczarki 7%, bułka tarta - zawiera gluten, przyprawy - zawiera wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe, olej roślinny rzepakowy, cebula, grzyby leśne 1%, sól, cukier, regulatory kwasowości: octan potasu, mleczan potasu.
OMASTA: cebula, olej roślinny rzepakowy, sól, suszona natka pietruszki.
Zawartość farszu 25%
Marka
" KUCHNIA POLKI "
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Informacje dla alergików: pozostały tekst
W zakładzie używa się surowców alergennych takich jak: mąki pszennej, skorupiaków, jaj, ryb, orzechów arachidowych, mleka, selera
Adres producenta
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne
Adres zwrotny
Kuchnia Polki
ul. Sowia 16
62-080 Tarnowo Podgórne
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 681 kJ / 162 kcal |
Tłuszcz | 3,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 27 g |
w tym cukry | 2,5 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,7 g |