Składniki
Polędwica wieprzowa,
sól,
glukoza,
substancja konserwująca - azotyn sodu,
kultura bakteryjna,
pleśń szlachetna.
Marka
SOKOŁÓW
Dodatkowe informacje
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 180 g mięsa wieprzowego.
Opis produktu
Produkcja Polędwicy Bretońskiej jest oparta na bazie najwyższej jakości polędwicy wieprzowej poddanej kilkutygodniowemu procesowi dojrzewania. Produkt posiada znakomite walory smakowe i zapachowe uzyskane poprzez staranny dobór przypraw oraz zastosowanie wyselekcjonowanych kultur pleśniowych.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać : seler, gorczycę, soję, pochodne mleka.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze od 1°C do 10°C
Adres producenta
"Sokołów" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Oddział w Dębicy
ul. Słoneczna 7
39- 200 Dębica
Adres zwrotny
"Sokołów" S.A.
al. 550-lecia 1
08-300 Sokołów Podlaski
Oddział w Dębicy
ul. Słoneczna 7
39- 200 Dębica