Składniki
Polędwica wieprzowa (72,2%), woda,
sól,
stabilizatory: trifosforany, difosforany,
białko wieprzowe,
regulatory kwasowości: mleczan potasu,
octan potasu,
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, aromaty,
aromat dymu wędzarniczego,
białko SOJOWE, przeciwutleniacz: askorbinian sodu,
substancja zagęszczająca: guma guar,
substancja konserwująca: azotyn sodu.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać: zboża zawierające GLUTEN, MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 °C do 8 °C
Adres producenta
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25
07-437 Łyse
Adres zwrotny
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
ul. Kościelna 25
07-437 Łyse
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 418 kJ/ 99 kcal |
tłuszcz | 3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 1,7 g |
w tym cukry | 0,9 g |
białko | 16 g |
sól | 3,2 g |