Składniki
białko wieprzowe kolagenowe
polędwica wieprzowa (83 %)
sól
cukier
glukoza
woda
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
stabilizatory (cytryniany sodu, trifosforany)
aromat
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać zboża zawierające gluten, soję, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Polędwica wieprzowa wędzona, parzona, z dodaną wodą.
Cechy
wędzona na złoto
świeże - szczelnie zapakowane
O marce
Morliny od 1992 r.
Okolice Ostródy
Dobre mięso i wędliny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 0
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
Oddział w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
www.morliny.pl
Adres zwrotny
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.morliny.pl
Adres kontaktowy
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods sp. z o.o.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 15
Szerokość na półce - 125
Wysokość na półce - 190
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 15
Wysokość - 190
Szerokość - 125
Dodatki
Przeciwutleniacze - Zawiera
Added Water - Zawiera
Smaki / Aromaty - Zawiera
konserwanty - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.morliny.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 419 kJ / 99 kcal |
Tłuszcz | 2,6 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 1,0 g |
- w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,2 g |