Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: soję, seler, gorczycę.
Składniki
mąka pszenna*
wędzony tłuszcz wieprzowy*
żółtko jaja w proszku*
odtłuszczone mleko w proszku*
aromaty (z mlekiem)
skrobia ziemniaczana*
serwatka w proszku (z mleka)
*naturalne składniki
aromat dymu wędzarniczego
cukier*
sól
liść pietruszki*
ser w proszku 23,0 % (z mleka)
przyprawy*
oliwa z oliwek*
Marka
Winiary
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kompozycja do przygotowania dania Spaghetti Carbonara.
Cechy
po prostu dobre!
z naturalnymi składnikami*
suszone z dbałością
*naturalne składniki
Opis produktu
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
O marce
W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl
Pozostałe informacje
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Adres zwrotny
Nestlé Polska S.A.
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Porozmawiajmy
800 174 902
www.winiary.pl
Kontakt
Nestlé Polska S.A.
Adres kontaktowy
ul. Domaniewska 32
02-672 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 127
Głębokość na półce - 10
Wysokość na półce - 150
Waga od dostawcy
Waga brutto - 37
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 127
Wysokość - 150
Głębokość - 10
Przepisy
Lista Zakupów
- 100 g boczku
- 150 ml śmietanki (12 %)
- 300 g makaronu spaghetti
Sposób przyrządzenia:
20 min., 4 porcje
1. Makaron ugotuj w osolonej wodzie na sposób al dente.
2. Zawartość opakowania rozprowadź w 150 ml śmietanki 12 % i 150 ml zimnej wody.
3. Na dużej patelni (Ø 25 cm) podsmaż wędzony boczek, wlej Pomysł na..., dodaj ugotowany makaron, całość zagotuj.
4. Gotuj na małym ogniu przez około 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Telefon kontaktowy
800 174 902
Recykling - pozostały tekst
Do żółtego kosza na plastik
Wyrzucaj odpowiedzialnie
Opakowanie logistyczne
GTIN - 07613034834300
Adres internetowy
www.winiary.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu w 100 g | Jeśli spożyjesz porcję: 1/4 przygotowanego dania (184 g) w porcji (184 g) | % RWS* w porcji |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1002 kJ | 1838 kJ | 22 % |
Wartość energetyczna | 238 kcal | 436 kcal | 22 % |
Tłuszcz | 6,9 g | 12,6 g | 18 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,2 g | 5,9 g | 30 % |
Węglowodany | 35,3 g | 64,8 g | 25 % |
w tym cukry | 1,6 g | 3,0 g | 3 % |
Błonnik | 1,3 g | 2,3 g | - |
Białko | 8,1 g | 14,8 g | 30 % |
Sól | 1,1 g | 2,0 g | 33 % |
* RWS = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera 4 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka. |