Składniki
syrop glukozowy
miazga kakaowa
orzechy włoskie
tłuszcz kakaowy
tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)
skórka cytryny
kawa
naturalne aromaty
ekstrakt słodowy jęczmienny
mąka pszenna
ziarna kakao
aromaty
substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza)
śmietana
białka mleka
sól
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
zagęszczony sok cytrynowy
pestki moreli
naturalny aromat pomarańczowy
słód pszenny
substancja glazurująca (guma arabska)
substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu)
migdały
skrobia pszenna
skrobia modyfikowana
ekstrakt wanilii
naturalny aromat waniliowy
*Niektóre praliny mogą zwierać alkohol
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 30 %; Czekolada ciemna: masa kakaowa minimum: 40 %; Czekolada biała: masa kakaowa minimum: 20 %
śmietana w proszku
mleko pełne w proszku
bezwodny tłuszcz mleczny
dekstroza
cukier
alkohol
emulgator: lecytyny (soja)
skórka pomarańczy
Marc de Champagne
odtłuszczone mleko w proszku
syrop z cukru inwertowanego
mleko pełne
syrop glukozowo-fruktozowy
orzechy laskowe
laktoza
Marka
Lindt
Dodatkowe informacje
www.lindt.com
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Orzechy włoskie - Zawiera
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Migdały - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 257
Wysokość - 158
Głębokość - 40
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.,
ul. Franciszka Klimczaka 1,
02-797 Warszawa
Kontakt
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Franciszka Klimczaka 1,
02-797 Warszawa
Adres dystrybutora
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.,
ul. Franciszka Klimczaka 1,
02-797 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2318 kJ / 556 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 51 g |
- w tym cukry | 49 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 0,16 g |