Składniki
kultury starterowe
cukier
Do wytworzenia 100 g produktu zużyto 149 g mięsa wieprzowego
sól
koncentrat buraka ćwikłowego
glukoza
barwnik: kwas karminowy
mięso wieprzowe
tłuszcz wieprzowy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
przyprawy
substancja konserwująca: azotyn sodu
Tekst dotyczący alergenów
Możliwa obecność: selera, gorczycy, soi, pochodnych mleka.
Marka
Sokołów
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona, surowa, wędzona, suszona, dojrzewająca.
Cechy
produkt o wysokiej jakości
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze: od +1°C do +10°C. Po otwarciu opakowania produkt zachowuje gwarantowaną jakość przez 72 godzin, w zalecanych warunkach przechowywania.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 124
Wysokość - 189
Głębokość - 17
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
„SOKOŁÓW" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Adres zwrotny
„SOKOŁÓW" S.A.,
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
Kontakt
„SOKOŁÓW" S.A.
Adres kontaktowy
al. 550-lecia 1,
08-300 Sokołów Podlaski
O producencie
Uznane sokołowskie receptury - starannie dobrane
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902310014546
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1766 kJ/426 kcal |
Tłuszcz (g) | 36 |
w tym Kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 14 |
Węglowodany (g) | 3,5 |
w tym Cukry (g) | 1,0 |
Białko (g) | 21 |
Sól (g) | 4,0 |