Składniki
syrop kukurydziany
pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (Aspergillus oryzae), woda]
alkohol etylowy 2,5 %
ostra papryka w proszku 11, 3 %
sól
GLUTEN PSZENNY
pasta SOJOWA [SOJA, woda, sól, koji (Aspergillus oryzae)]
przyprawa w płynie (SOJA, woda, sól, GLUTEN PSZENNY, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy)
zagęszczony sok z czosnku
woda
Marka
Sempio
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 42
Szerokość - 126
Wysokość - 89
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym tlen. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Adres kontaktowy
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów
Przepisy
Sposób użycia: Przygotuj 600 g mięsa wieprzowego (np. boczku), 1 cebulę, ¼ zielonej cebuli, 2 łyżki pasty Gochujang, 2 łyżki wina, 2 łyżki mielonego czosnku, 1 łyżkę chili w proszku. Mięso pokrój na małe kawałki, cebulę pokrój cienko. Mięso wymieszaj z pozostałymi składnikami (poza cebulą) i odstaw do lodówki na 30 minut. Zamarynowane mięso i cebulę wyłóż na rozgrzaną patelnię, podsmażaj przez 5 minut. Dodaj zieloną cebulę, duś aż mięso będzie gotowe.
Kraj
Kraj pochodzenia - Korea (Republika Korei)
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902898825589
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Korei Południowej. Kraj pochodzenia ostrej papryki: Chiny
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 847 kJ/200 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 39 g |
w tym cukry | 25 g |
białko | 6,2 g |
sól | 6,6 g |