Składniki
kultury bakterii mlekowych
MLEKO krowie pasteryzowane
Tłuszcz w suchej masie: min. 48%
sól
podpuszczka: (mikrobiologiczna)
Marka
Kerrygold
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Vintage, Ser irlandzki dojrzewający.
Cechy
wielokrotne zamykanie
Opis produktu
Dojrzewający 18 miesięcy.
Z mleka od krów wypasanych na łąkach do 300 dni w roku.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce: 2°C-5°C.
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 5
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 22
Wysokość - 155
Szerokość - 160
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Pakowano dla:
Ornua Co-operative Limited,
Grattan House,
Mount Street Lower,
Dublin 2,
Ireland
www.kerrygold.com
consumerfoods.dublin@ornua.com
Adres zwrotny
Granlan Sp. z o.o.
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Kontakt
Granlan Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Kraj
Kraj pochodzenia - Irlandia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Irlandii.
Adres dystrybutora
Granlan Sp. z o.o.
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Na: 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1725 kJ/416 kcal |
Tłuszcz: | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 21,7 g |
Węglowodany: | 0,1 g |
w tym cukry: | 0,1 g |
Białko: | 25,4 g |
Sól: | 1,9 g |