Składniki
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
stabilizator: chlorek wapnia
mleko pasteryzowane
bakterie fermentacji mlekowej
sól
podpuszczka
Marka
Président
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser w proszku otrzymany z sera podpuszczkowego, dojrzewającego, bardzo twardego, półtłustego.
Cechy
wygodne opakowanie
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 42
Wysokość - 188
Szerokość - 130
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce (mleko pochodzi z UE)
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1483 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 32 g |
Sól | 2,0 g |