Opis marketingowy
Ser kozi plastry 100g
Składniki
mleko kozie pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej ( zawierają laktozę z ( z mleka)), podpuszczka mikrobiologiczna
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 8 °C
Nazwa producenta
"AGRO-DANMIS" Gramowscy SP. J.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,7 g |
Zawartość białek | 25 g |
Cukry | 1 g |
Zawartość węglowodanów | 2,5 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 30 g |
Wartość energetyczna kJ | 1578 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 380 kcal |
W porcji 100 g | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 25 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 19 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1578 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 380 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 30 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,7 g |