Składniki
pasteryzowane mleko owcze
pasteryzowane mleko kozie
sól morska
kultury bakterii
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Jansen
Opis produktu
Prawdziwa feta grecka wytwarzana z greckiego mleka owczego 80% i koziego 20%, według tradycyjnej metody.
Posiada kruchą, lekko ziarnistą konsystencję i wyraźny słony smak. Jest doskonałym dodatkiem do sałatek, zapiekanek i pizzy.
Pozostałe informacje
Zawartość tłuszczu w s.m. min. 43%
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2° C do
+ 4 ° C
Kraj
Kraj pochodzenia - Grecja
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Roussas Dairy S.A.
Almyros 37100
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02 - 285 Warszawa