Składniki
Pasteryzowane mleko owcze 70%;
Pasteryzowane mleko kozie,
Sól,
Bakterie fermentacji kwasu mlekowego,
Podpuszczka mikrobiologiczna.
Dodatkowe informacje
Produkt odpowiedni dla wegetarian.
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Kraj
Kraj pochodzenia - Grecja
Adres producenta
Wyprodukowano w Grecji przez:
AEOLIKOS AEVET
Agia Paraskevi
81102 Lesvos
Grecja
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1174 kJ/283 kcal |
Tłuszcz | 24,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,0 g |
Węglowodany | 0,2 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Białko | 16,0 g |
Sól | 3,0 g |