Składniki
Tłuszcz w suchej masie: min. 48%
kultury bakterii mlekowych
sól
MLEKO krowie pasteryzowane
podpuszczka: (mikrobiologiczna)
Marka
Kerrygold
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser irlandzki dojrzewający
Opis produktu
Z mleka od krów wypasanych na łąkach do 300 dni w roku.
Dojrzewający 9 miesięcy.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 5
Przechowywanie
Przechowywać w lodówce: 2°C-5°C.
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 164
Wysokość - 143
Głębokość - 24
Adres producenta
Pakowano dla:
Ornua Co-operative Limited
Grattan House
Mount Street Lower
Dublin 2
Ireland
Adres zwrotny
Granlan Sp. z o.o.
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Kontakt
Granlan Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Waga od dostawcy
Waga brutto - 204
Kraj
Kraj pochodzenia - Irlandia
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Przechowywać w lodówce
Adres dystrybutora
Granlan Sp. z o.o.
ul. Chwaszczyńska 200B
81-571 Gdynia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Na: 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1725 kJ/416 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,7 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25,4 g |
Sól | 1,9 g |