Składniki
Pasteryzowane mleko kozie,sól,podpuszczka,substancja konserwująca-azotan sodu,kultury bakterii.
Marka
" Jansen "
Dodatkowe informacje
Zawartość tłuszczu w s.m 50%
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 4°C do + 7°C
Adres producenta
Kaasmakerij Henri Willig B.V.,
Venus 16-18,
8448 GW Heerenveen,
Holandia
Adres zwrotny
Jansen
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1661 kJ/ 401 kcal |
tłuszcz | 33,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,9 g |
węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | <0,1 g |
białko | 24,2 g |
sól | 1,99 g |