Składniki
pasteryzowane mleko kozie,
sól,
koncentraty roślinne i owocowe (słodkie ziemniaki, jabłka, rzodkiewki, wiśnie, spirulina), lawenda 0,4%,
podpuszczka,
kultury bakterii.
Dodatkowe informacje
Zawartość tłuszczu w s.m 50%
Opis produktu
Oryginalny holenderski ser produkowany w stu procentach z mleka koziego. Ser twardy o łagodnym smaku. Dodatek lawendy wzbogaca jego smak, nadaje mu aromat i niepowtarzalną barwę. Ser o wszechstronnym zastosowaniu: na deskę serów, kanapki, koreczki i do sałatek
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 4°C do + 7°C
Adres producenta
Kaasmakerij Henri Willig B.V.,
Venus 16-18,
8448 GW Heerenveen,
Holandia
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1661 kJ / 401 kcal |
tłuszcz | 33,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,9 g |
węglowodany | <0,1 g |
w tym cukry | <0,1 g |
białko | 24,2 g |
sól | 1,99 g |