Opis marketingowy
Leffond - oryginalny francuski ser miękki z porostem pleśni. Charakteryzuje się kremową konsystencją oraz łagodnym smakiem i zapachem. Doskonale sprawdza się na desce serowej. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 55 % tł w s.M.
Składniki
pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii mlekowych
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
2 - 7 °C
Nazwa producenta
Milleret
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 19,54 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,73 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 19,69 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 29 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 1473 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 356 kcal/100g |
W porcji 100 g | |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 356 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,3 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 19,54 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0,73 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 19,69 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 29 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1473 kJ |