Składniki
sery (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia)
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Rolada ustrzycka. Ser parzony wędzony.
Cechy
wysoka zawartość wapnia
prosty skład
wysoka zawartość białka
polskie z natury
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +10 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od 0 °C do +10 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 20
Wysokość - 190
Szerokość - 134
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość wapnia
wysoka zawartość białka
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Recykling - pozostały tekst
opakowanie wyrzuć do żółtego pojemnika
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
wartość energetyczna | 1313 kJ/316 kcal |
tłuszcz w tym | 24 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 25 g |
sól | 1,4 g |
wapń | 800 mg (100 % RWS*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |