Składniki
sól
mleko
kultury bakterii mlekowych
barwniki: karoteny, annato norbiksyna
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Złoty Mazur.
Cechy
Q Jakość Tradycja - Podlaskie
wysoka zawartość wapnia
prosty skład
wysoka zawartość białka
polskie z natury
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +10 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od 0 °C do +10 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 186
Szerokość - 132
Głębokość - 21
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oświadczenia żywieniowe
wysoka zawartość wapnia
wysoka zawartość białka
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Recykling - pozostały tekst
opakowanie wyrzuć do żółtego pojemnika
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
wartość energetyczna | 1441 kJ / 347 kcal |
tłuszcz w tym | 27 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 26 g |
sól | 1,3 g |
wapń | 820 mg (103 % RWS*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal). |