Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
sekwestranty: chlorek wapnia
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 45 %
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego (z mleka)
pasteryzowane mleko owcze
Marka
Sheep Farm
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser owczy - półtwardy ser podpuszczkowy, dojrzewający z mleka owczego w plastrach.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +1°C - +8°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Pokrojono i zapakowano przez:
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Adres zwrotny
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Kontakt
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.
Adres kontaktowy
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 152
Wysokość na półce - 200
Szerokość na półce - 12
Waga od dostawcy
Waga brutto - 114
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 152
Wysokość - 200
Szerokość - 12
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1536 kJ/367 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 21 g |
Sól | 1,5 g |