Składniki
Mleko,
sól,
stabilizator - chlorek wapnia,
bakterie fermentacji mlekowej ,
substancja konserwująca lizozym z białka jaja kurzego,
barwnik annato.
Marka
" Spomlek "
Opis produktu
Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Adres producenta
Spomlek
ul. Generała F. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
Adres zwrotny
Spomlek
ul. Generała F. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcze | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,2 g |