Składniki
mleko krowie pasteryzowane,
śmietanka,
sól
bakterie fermentacji mlekowych,
zakwas bakterii mlekowych,
koagulant,
stabilizator - chlorek wapnia,
Marka
Jansen
Opis produktu
Tomme Blanche to oryginalny francuski ser miękki z porostem białej szlachetnej pleśni. Ma subtelny, wyrafinowany smak, delikatny zapach. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Ser jest idealny na deskę serową, a także do sałatek i dań zapiekanych. Wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem
Pozostałe informacje
Zawartość tłuszczu 45% tł. w masie suchej
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4°C
Maks. temp. °C - 8°C
Adres producenta
Sasu Paturages Comtois
Rue Fromagerie
70500 Aboncourt-Gesincourt
Francja
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl