Składniki
pleśń gatunku Geotrichum candidum
sól
mleko pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury mleczarskie
Marka
Turek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Opis alternatywny
Optimised Product Description - Turek Camembert wyrazisty 120 g
Cechy
oryginalna receptura
aksamitna skórka
intensywny smak
wyrazisty
wytrawna przekąska
Opis produktu
100 % naturalne składniki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 32
Szerokość - 86
Wysokość - 86
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Adres zwrotny
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
tel. (63) 289 71 00
Kontakt
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
Telefon kontaktowy
(63) 289 71 00
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja 30 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal | 443 kJ / 107 kcal |
Tłuszcz | 31 g | 9,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g | 6,6 g |
Węglowodany | 1,3 g | 0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | 0 g |
Białko | 18 g | 5,4 g |
Sól | 1,7 g | 0,51 g |
Opakowanie zawiera 4 porcje produktu. |