Składniki
pasteryzowane MLEKO krowie 65% (MLEKO, LAKTOZA), pasteryzowane mleko kozie 35% (MLEKO, LAKTOZA), sól, barwnik: beta-karoten, annato, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, aromaty.
Dodatkowe informacje
Zawartość tłuszczu w suchej masie 50%-59,9%; Zawartość wody ≤ 42,5%; pH 5,2; Sól w suchej masie 2,5%-4,0%
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 7°C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres producenta
Caseus s.c.
ul. Bolkowska 2D/41, 01-466 Warszawa
Adres zwrotny
Caseus s.c.
ul. Bolkowska 2D/41, 01-466 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1627 kJ / 388 kcal |
Tłuszcz | 33,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24,0 g |
Węglowodany | <0,24 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 23,1 g |
sól | 2,0 g |