Składniki
Mleko,sól,kultury bakterii kwasu mlekowego,podpuszczka cielęca.
Marka
" WESTLAND "
Adres producenta
EUROSER
ul. Geologiczna 20
02- 246 Warszawa
Adres zwrotny
EUROSER
ul. Geologiczna 20
02- 246 Warszawa
Moosbacher to żółty ser w tradycyjnej, lnianej tkaninie z dużymi dziurami, którego dojrzewanie jest szybsze na powierzchni. To nadaje mu niezwykły pełny smak, soczystą konsystencję i nieznacznie pikantny aromat, co robi go klasykiem pośród austriackich serów. Moosbacher dojrzewa 2 miesiące pod stałą kontrolą. Jest aromatycznym przysmakiem na desce serowej lub smakowitym dodatkiem do gorących potraw.
1 kg
Kod kreskowy: 52339
Mleko,sól,kultury bakterii kwasu mlekowego,podpuszczka cielęca.
" WESTLAND "
EUROSER
ul. Geologiczna 20
02- 246 Warszawa
EUROSER
ul. Geologiczna 20
02- 246 Warszawa