Składniki
podpuszczka
sól
kultury bakterii mlekowych
stabilizator - chlorek wapnia
mleko pasteryzowane
Marka
Sery z Goliszewa
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser podpuszczkowy, dojrzewający, w plastrach.
Cechy
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
ser dojrzewający o klasycznym wyważonym smaku
Produkt polski
O marce
Sery z Goliszewa
Naturalnie dojrzały smak
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Więcej na www.seryzgoliszewa.pl i www.polmlek.com
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 136
Wysokość - 195
Głębokość - 19
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
CEKO Sp. z o.o.
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Pakowano w:
PHZ SM "LACPOL" Sp. z o.o.
ul. Hoża 51,
00-681 Warszawa
Zakład Mleczarski w Piotrkowie Kujawskim
ul. Dworcowa 28,
88-230 Piotrków Kujawski
Adres zwrotny
CEKO Sp. z o.o.
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Kontakt
CEKO Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1495 kJ / 360 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 27 g |
Sól | 1,1 g |