Składniki
sole emulgujące: E452, E339
masło
papryka syszona 0,3%
mleko w proszku
sery (mleko, sól, kultury bakterii mlekowych, stabilizator: chlorek wapnia; substancje konserwujące: azotan potasu, lizozym (z jaj); barwnik: annato)
papryka liofilizowana 0,1%
aromat papryki
woda
twaróg
substancja konserwująca: nizyna
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Serek topiony z papryką
Zalecenia dla alergików
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 37
Głębokość - 79
Szerokość - 79
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Oddział ZPM w Kolnie
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
tel. 86 273 04 00
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Telefon kontaktowy
862730400
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900820001179
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
energia | 1226 kJ /297 kcal |
tłuszcz | 28 g |
w tym - kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
węglowodany | 1,2 g |
w tym - cukry | 1,2 g |
białko | 10 g |
sól | 1,7 g |