Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Składniki
śliwki suszone bez pestek
olej kokosowy
substancja konserwująca: kwas sorbowy
Marka
KRESTO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śliwki suszone bez pestek.
Cechy
OWOCOWA PRZEKĄSKA
TYLKO CAŁE OWOCE
DOSKONAŁE DO PIECZENIA
Opis produktu
Ten wyjątkowy produkt doskonale sprawdzi się jako szybka przekąska pomiędzy posiłkami i alternatywa dla słodyczy. Z powodzeniem można go dodawać do domowych ciast, deserów, owsianki lub granoli. Nada się wspaniale również do wielu dań mięsnych czy farszów, nadając potrawom niepowtarzalnego smaku i aromatu.
O marce
KRESTO - Jakość, którą widać!
KRESTO - świadome odżywianie!
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 137
Wysokość - 184
Głębokość - 18
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
tel.: 46 835 14 40
www.vog.pl
Adres zwrotny
VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
tel.: 46 835 14 40
www.vog.pl
Adres kontaktowy
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
Kontakt
VOG Polska Sp. z o.o.
O producencie
Ten wyjątkowy produkt doskonale sprawdzi się jako szybka przekąska pomiędzy posiłkami i alternatywa dla słodyczy. Z powodzeniem można go dodawać do domowych ciast, deserów, owsianki lub granoli. Nada się wspaniale również do wielu dań mięsnych czy farszów, nadając potrawom niepowtarzalnego smaku i aromatu.
Telefon kontaktowy
46 835 14 40
Recykling - pozostały tekst
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Chrońmy razem środowisko
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Opakowanie logistyczne
GTIN - 08712100725463
Adres internetowy
www.vog.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1050 kJ/248 kcal |
Tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 56 g |
w tym cukry | 42 g |
Błonnik | 6,2 g |
Białko | 2,5 g |
Sól | 0,03 g |