Składniki
kultury bakterii mlekowych
skrobia
śmietanka pasteryzowana
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Śmietana 18 % do zup, sosów i sałatek. Termizowana.
Cechy
do zupy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Praktyczna wskazówka
W przypadku stosowania śmietany do gorącej zupy lub sosu proponujemy jej wstępne wymieszanie z niewielką ilością gorącej potrawy.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +10 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Wysokość - 113
Głębokość - 95
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel.: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
tel.: +48 86 215 64 00
www.piatnica.com.pl
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Telefon kontaktowy
+48 86 215 64 00
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 790 kJ / 191 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 4,8 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 2,5 g |
Sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |