Składniki
Mąka PSZENNA,
woda,
szpinak (16%),
margaryna (oleje i tłuszcze roślinne (palmowy), woda, sól, emulgator – E471, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, barwnik – karoteny),
ser typu feta (5%) (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości, sól morska,
podpuszczka mikrobiologiczna),
cebula,
drożdże,
kasza kukurydziana,
cukier,
bułka tarta (mąka PSZENNA, drożdże, sól, woda),
skrobia kukurydziana,
olej rzepakowy,
czosnek świeży i suszony,
sól,
MLEKO pełne,
przyprawy i ekstrakty przypraw,
JAJA w proszku,
gluten PSZENNY,
aromaty.
Opis produktu
Prostokątna przekąska z ciasta półfrancuskiego, z nadzieniem (30%) ze
szpinakiem i serem typu feta, udekorowana kukurydzianą posypką o smaku
sera.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać: soję, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Przechowywanie
Po wypieku przechowywać w temperaturze pokojowej, spożyć w ciągu 48 godzin.
Adres producenta
Vandemoortele Polska Sp. z o.o. ul. Tokarzewskiego 7-12, 91-842 Łódź
Adres zwrotny
Vandemoortele Polska Sp. z o.o. ul. Tokarzewskiego 7-12, 91-842 Łódź
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1169 kJ / 279 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 30 g |
w tym cukry | 0,9 g |
Błonnik | 4,9 g |
Białko | 1,9 g |
Sól | 0,27 g |