Składniki
szczypiorek 0,2 %
pulpa pomidorowa 66 %
pietruszka 0,2 %
marchewka 3,5 %
olej słonecznikowy
cebula 7 %
cukier
koncentrat pomidorowy 10 %
czarny pieprz
sól
aromat
woda
czosnek
tymianek 0,4 %
Tekst dotyczący alergenów
BEZGLUTENOWY
Marka
Barilla
Opis alternatywny
Optimised Product Description - Barilla Napoletana Sos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami 400 g
Opis produktu
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
O marce
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach.
Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii.
Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
Pozostałe informacje
380 ml e
Dodatkowe informacje
www.barilla.com
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: na wieczku.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 75
Wysokość - 135
Głębokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Barilla G. e R. Fratelli
Società per Azioni
Via Mantova, 166
43122 Parma
Italy
Adres zwrotny
Barilla G. e R. Fratelli
Società per Azioni
Via Mantova, 166
43122 Parma
Italy
Kontakt
Barilla G. e R. Fratelli
Adres kontaktowy
Società per Azioni
Via Mantova, 166
43122 Parma
Italy
Waga od dostawcy
Waga brutto - 614
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
Smaki / Aromaty - Zawiera
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza g 100 |
---|---|
Wartość energetyczna kJ | 281 |
Wartość energetyczna kcal | 67 |
Tłuszcz g | 3,7 |
w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g | 0,4 |
Węglowodany g | 6,2 |
w tym: cukry g | 5,2 |
Błonnik g | 1,8 |
Białko g | 1,4 |
Sól g | 0,96 |