Składniki
ekstrakty przypraw
zioła (w tym bazylia, natka pietruszki)
koncentrat czarnej marchwi
aromaty
przecier jabłkowy
cukier
marchew (3 %)
skrobia modyfikowana ziemniaczana
olej rzepakowy
pomidory (109 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
sól
przecier z czosnku (3 %)
przyprawy
cebula (5 %)
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać seler.
Marka
Łowicz
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos boloński. Sos pomidorowy do makaronu. Pasteryzowany.
Cechy
pełen pomidorów
bez konserwantów
Polska Marka
O marce
Łowicz
Samo najlepsze!
Dodatkowe informacje
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Przechowywanie
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 70
Głębokość - 70
Wysokość - 144
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o.
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o.
Dodatki
Preservatives - Free From
Przepisy
Przepis na pulpeciki po bolońsku
Potrzebujesz: sos boloński Łowicz, 400 g mięsa mielonego, 1 jajo, tarty parmezan (ok. 2 łyżki).
1. Mięso mielone wymieszaj z jajem i tartym parmezanem.
2. Uformuj pulpeciki, wstaw do lodówki na 30 min.
3. Przełóż pulpeciki do sosu i duś je pod przykryciem przez 20 min.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 2 osób.
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900397716582
Adres internetowy
www.mojlowicz.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
energia | 201 kJ / 48 kcal |
tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 7,9 g |
w tym cukry | 6,9 g |
białko | 1,4 g |
sól | 0,78 g |