Składniki
sól
syrop glukozowy
drożdże
cukier
ryż
woda
Marka
House of Asia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos do ryżu do sushi.
Cechy
kuchnia japońska
Opis produktu
Niezbędny sos do przygotowania ryżu do sushi w domu. Nadaje mu kleistość i charakterystyczny smak.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania: Dodaj w proporcji 1 łyżka sosu na 1 szklankę ugotowanego ryżu do sushi.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu dwóch tygodni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 59
Wysokość - 171
Głębokość - 59
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka szklana
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. k.,
Pieńków 147A
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. k.,
Pieńków 147A
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres kontaktowy
Pieńków 147A
05-152 Czosnów,
Polska
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. k.,
Dodatki
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy - Zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres internetowy
www.houseofasia.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 476 kJ / 112 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 28 g |
w tym cukry | 28 g |
Białko | 0 g |
Sól | 5,0 g |