Składniki
sól
ryba - szprot wędzony (Sprattus sprattus) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId)
olej rzepakowy 29%
Marka
MK
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Szproty wędzone w oleju. Produkt rybny sterylizowany.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 102
Wysokość - 28
Szerokość - 102
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Korfantego 26
42-202 Częstochowa
Adres zwrotny
KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
ul. Korfantego 26
42-202 Częstochowa
tel. 34 373 18 10
www.konshurt.com.pl
Kontakt
KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Korfantego 26
42-202 Częstochowa
Kraj
Kraj pochodzenia - Łotwa
Telefon kontaktowy
343731810
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano na Łotwie
Adres internetowy
www.konshurt.com.pl
Łacińska nazwa ryby
Sprattus sprattus
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna: | 1466 kJ/355 kcal |
tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6 g |
węglowodany: | 0 g |
w tym cukry: | 0 g |
białko: | 15 g |
sól: | 0,5 g |