Składniki
mleko
kultury bakterii mlekowych
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Twaróg tlusty, klinek.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 169
Szerokość - 100
Głębokość - 41
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie
ul. Polowa 8
18-300 Zambrów
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie
ul. Polowa 8
18-300 Zambrów
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie
ul. Polowa 8
18-300 Zambrów
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 628 kJ / 150 kcal |
tłuszcz w tym | 8,0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 5,0 g |
węglowodany w tym | 3,5 g |
- cukry | 3,5 g |
białko | 16 g |
sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |