Składniki
podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól. Konserwowane solą i solą peklową.
Marka
" TRADYCYJNE JADŁO "
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Adres producenta
TRADYCYJNE JADŁO
ul. Górki 12
63 - 000 Środa Wielkopolska
Adres zwrotny
TRADYCYJNE JADŁO
ul. Górki 12
63 - 000 Środa Wielkopolska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1390 kJ / 336 kcal |
tłuszcz | 32,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13,0 g |
węglowodany | 2,3 g |
w tym cukry | 1,6 g |
białko | 11,0 g |
sól | 0,8 g |