Opis marketingowy
Whey Protein Complex 100% to popularny wśród osób aktywnych fizycznie, w tym również profesjonalnych sportowców suplement diety, w którym wykorzystano mieszankę wysokiej jakości, pełnowartościowych protein. Produkt w formie doskonale rozpuszczającego się proszku pozwalający w szybki i łatwy sposób uzupełnić codzienną dietę w cenne dla naszego organizmu białko. Nowatorska technologia produkcji, bogata wiedza specjalistów Olimp Laboratories, a także mnoga liczba badań, pozwoliły stworzyć odżywkę białkową wolną od jakichkolwiek zanieczyszczeń w 14 rewelacyjnych smakach, dzięki której łatwiej zwiększyć i utrzymać masę mięśniową.
Nazwa producenta
Olimp Laboratories Sp. z o.o.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,86 g |
Zawartość białek | 75 g |
Zawartość błonnika | 0 g |
Skrobia | 0 g |
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 0 g |
Cukry | 4 g |
Zawartość węglowodanów | 11 g |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 0 g |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 4,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 1624 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 382 kcal |
W porcji 35 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,4 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 134 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 566 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3,9 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 26 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,30 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (skrobia) | 0 %RWS |
Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |