Składniki
żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej
mleko
Marka
Krasnystaw
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Zsiadłe mleko. Mleko fermentowane.
Cechy
najlepsze z ziemniakami
Poznaj Dobrą Żywność
Q Jakość Tradycja - Lubelskie
Opis produktu
Otrzymywane metodą termostatową. Gazowanie produktu jest naturalne. Metoda pozyskiwania naszego produktu nawiązuje do najstarszych tradycji otrzymywania mleka zsiadłego przez gospodynie wiejskie.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do: data na wieczku.
Temperatura przechowywania od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 126
Wysokość - 66
Głębokość - 126
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
www.krasnystaw.eu
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Krasnymstawie
Adres kontaktowy
ul. Borowa 4
22-300 Krasnystaw
Adres internetowy
www.krasnystaw.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 233 kJ (56 kcal) |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,9 g |
Węglowodany | 4,3 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 2,9 g |
Sól | 0,08 g |